EL CAU PARTICIPA AL CLEAN UP!!

SEMPRE A PUNT!!

El passat dissabte 24 de maig totes les unitats del cau vam fer una matinal molt xula i de servei en la que vam participar amb diversos agrupaments de la Demarcació de Girona a netejar platges i diversos rials que están en mal estat de conservació.

De bon matí ens vam posar en marxar per a recollir el màxim de deixalles i materials que entre nens i caps vam anar posant a les bosses corresponents, plenes amb diversos materials com cadires, taules, llaunes, ampolles i d'altres objectes que vam trobar.

Per acabar vam anar a Calella per a realitzar la trobada de la Clean Up The Med amb d'altres agrupaments de l'Alt Maresme i la Selva que formen part de la Demarcació, allà hi vam fer tallers, xerrades, jocs i un dinar de germanor. Una activitat que valorem positivament en la que van participar petits i grans. Us deixem també un vídeo dels millors moments: http://youtu.be/TP38hQpgsoM i un recull de fotos que podreu trobar a la nostra web: www.cauflosicalcat.org.

- Enllaç a la notícia publicada per Ràdio Arenys: http://radioarenys.cat/noticia/el_cau_flos_i_calcat_recull_10_bosses_de_....

Gràcies a tots els que hi vau participar!!

Equip d'Agrupament

Comparteix