El CaU InfORmA 4.0

Hola a tothom!!

Un cop més, el CaU inFOrmA, us presenta els temes d'actualitat més importants de l'Agrupament!!! Ens disculpem perquè aquest serà molt potent i molt substancial ja que s'ajunta el de febrer i gener, així que paciència i un bon cafè/te per anar llegint i soprendre-us amb el què tenim preparat!!!

Arenyencs de l'any: Suposem que ja us heu adonat que la revista "l'agenda" ens han nomenat com a Arenyencs de l'any. Primer de tot, volem donar les gràcies per aquesta nominació, ens ha fet molt contents, no només per la nominació sinó perquè ens reconeixen la feina al costat d'entitats com la Societat Coral l'Esperança, o la Plataforma per la Llengua o el Petit Gran Repte. Ara bé, volem aclarir que la nominació és per l'AEiG Flos i Calcat, i no pas de'n Juanito o de l'Ona, al capdavall nosaltres dos sols no podem moure el cau, els caps són el motor perquè el cau pugui moure's! Sense els infants, adolescents i joves, no tindria sentit el cau, ells són el perquè de la màquina, el perquè del moviment, són la raó perquè dissabte rere dissabte nosaltres vinguem amb idees, il·lusions i desitjos, i finalment, sense vosaltres, les famílies, sens ela vostra confiança no hi hauria la cabuda d'un cau. Aquesta nominació no és de dos escoltes i guies, sinó de TOTS els escoltes i guies que han fet possible aquests 60 anys d'història. És per això que si algú us pregunta, no dubteu a dir,a que aquest premi també és vostre... perquè el cau som tots i cadascun de nosaltres. Moltes gràcies!

Carnaval: Enguany també participem a la rua de carnaval que organitza l'Ajuntament d'Arenys de Mar. La rua es farà el dia 1 de març. EL CAU HEM TRIAT EL TEMA: EL TRÀNSIT. Necessitem la confirmació de l'assistència de cadascú per calcular el material! Us demanem que el PRÒXIM DIA DE CAU, TOTES LES UNITATS PORTEU UNA CAIXA DE CARTRÓ GROSSA PER FER LA DISFRESSA! El mateix dissabte i durant la setmana us farem arribar la convocatòria.

Escudella de recapte: En el marc de Carnaval, el cau, com cada any participa en la celebració de l'Escudella de recapte, el dia 4 de març al calisay, Enguany afegirem cartells i volem fer molta publicitat per què tots els arenyencs i arenyenques coneguin la tradició. És molt fàcil! Només cal dur ingredients per fer escudella, al calisay, el mateix dia 4, i a les 8:30 pm del vespre, gaudir de l'àpat tots junts, acompanyats de bona música i amb gresca i xerinola! Fàcil oi? Si escampeu la bona nova, ens fareu un favor.

Diada del pensament: El proper 22 de febrer és la Diada del Pensament. És el dia Internacional de l'Escoltisme i el Guiatge, i celebrarem el primer campament que es va dur a terme a la illa de Brownsea, Anglaterra, per la mà de Baden-Powell, el fundador de l'escoltisme. Enguany i com a activitat del 60è aniversari del cau, us convidem que assistiu al Foc de Camp que farem a la Plaça de la Sardana, a les 9:30 de la nit al parc de Lourdes, obert a tothom! No hi falteu! Cantarem cançons, llegirem textos, i estarem acompanyats de bon ambient! Llençarem desitjos al cel i celebrarem tots junts els nostres 60 anys de cau a Arenys de Mar.

Tots cap a l'OBJECTIU: El proper 5 i 6 d'abril es celebrarà a la BISBAL DE L'EMPORDÀ, la trobada de tots els Agrupaments Escolta i Guia de la Demarcació de Girona. Hi participaran entre 1500 i 2000 persones, des de C/LL a Trucs, i Antics Escoltes! Ja s'han obert les inscripcions, i us demanem que ensconfirmeu l'assistència en un full que us passarem el proper dia de cau! El preu de la sortida inclou els àpats del primer i segon dia (excepció de l'esmorzar i dinar del primer dia) i el transport des d'Arenys - anirem amb busos cap a la Bisbal) i en principi són uns 17 euros/persona. Podeu trobar informació de la trobada a la pàgina web de l'objectiu, emmarcada en l'Aprenentatge i el Servei i la Cultura Popular. Dir-vos que un dels membres de l'equip motor que prepara la trobada, és l'Ona, la Cap d'Agrupament del Cau! Així doncs, no hi podeu faltar!!!

Moltes gràcies per tot, i seguim endavant!!!! :)

ELS CAPS

Comparteix