El Cau Informa 3.0

Us portem el primer CaU InFoRMa de l'any!!! Vinga va, que aquest any és un any especial!!!

Cau: El primer dia de cau de l'any serà el dia 13 de gener amb la recollida d'ampolles de cava buides! Amb el cau Informa, rebreu també un correu amb la convocatòria i col·laboració de tots!!! Després, ja ens veurem els dissabtes de 4 a 6 pm com sempre!

2013 any de revolució!: Aquest 2013 el CAU celebra el seu 60è aniversari des de la seva fundació al 1953!!! Per això els caps estem preparant una sèrie d'activitats, festes, i sortides per a poder-ho celebrar tots plegats. Ens agradaria un munt que ens ajudéssiu a col·laborar-hi i per això us demanem de moment una petició:
Les famílies que tingueu fotografies del cau del 2007 fins al 1953, ja siguin diapositives, fotografies en paper o en digital, si us plau, ens les podeu fer arribar d'alguna manera? Si bé, digital a la màxima resolució, també pot ser en paper i nosaltres les escanegem!!! Per anar bé, hauríem de tenir totes les fotografies possibles abans del 30 de gener!!! Per qualsevol dubte o qüestió parleu amb l'Ona o en Juanitou!

Calendaris: L'últim dia de cau de l'any 2012 vam repartir els calendaris per aquest 2013 de MEG. Totes les famílies que no en tingueu, envieu-nos un correu al cau (cauflosicalcat@gmail.com) o aviseu als vostres CAPS i us el donarem amb molt de gust!!!

Festa del pas: Encara hi ha material de la Festa del pas al cau, i desaparegut. Agrairíem que totes les famílies que tingueu material no reconegut el porteu al cau per a aquelles famílies que l'han perdut!!! El pròxim dia de cau (dissabte) deixarem algun material a fora perquè el reconeixeu!! A veure si podem recuperar tot allò perdut! Si encara us falten coses, envieu-nos un correu perquè potser les tenim al cau!

Les unitats: Des de l'Agrupament volem felicitar els C/LL per haver fet aquest pessebre tant xul·lo que ens va servir per enviar-vos la postal de Nadal d'enguany! Realment són uns artistes oi?! I també felicitar els R/NG perquè ben aviat tindran la seva sala apunt! Després d'un trimestre pintant i arreglant els bancs de la sala podem dir que tenen un espai ben parit per a crear una bona aventura! Endavant!!

Missatge del Consell per aquest 2013: L'Anna Llopis, cap de LL/D ens va regalar una bona entrada d'any amb aquest missatge que volem compartir amb tots vosaltres:

Primer de tot us desitjo un bon any a tots!! A part d'això crec que avui és un dia important per a nosaltres. Comença una nova etapa, una etapa que ens marcarà molt a tots com a entitat i com a persones. Comença un any ple d'alegries i molta feina, a partir d'avui el cau celebre el seu 60è aniversari, un número gran i important. És veritat que ens ve molta feina a sobre però confiem tots plegats amb nosaltres i per sobre de tot hem de gaudir aquest gran any que ens espera. Bon any a tots!!!

I fins aquí les informacions diverses!!! Ens veiem aviat i no us perdeu la RECOLLIDA D'AMPOLLES DE CAVA BUIDES, AQUEST ANY, L'OBJECTIU SÓN 10.000 AMPOLLES!!!!

Equip d'Agrupament

Comparteix