EL CAU INFORMA!!!

* 5/3/2011: CARNAVAL! CARNAVAL!!! Com cada any el cau participa a la rua de carnaval! Aquest any hi haurà més de 6 comparses i ens acompanyaran els gegants, un cau convidat de Barcelona, comparses de pares, el St. Francesc, el Centre Obert Tallaferro... etc. etc. Ens veiem a les 3 pm al cau fins a les 7 i pico que dura la rua!!! (ACABEM A LA PLACETA DE L'ESGL.) VISC- A ELS AMFIBIS!!!

* 8/3/2011: ESCUDELLA DE RECAPTE!! No us oblideu de la tradicional escudella de recapte que celebrem el dia 8 durant... TOT EL DIA!! Repartirem l'escudella entre les 8 i les 10 pm (sabem que hi ha futbol) i si us plau, col·laboreu portant verdures, carns o pasta per a l'escudella! Ens veiem a la placeta també!

* 11/3/2011: FURBÓ!! La nostra demarcació de Girona (d'on formem part) ha preparat una lligueta de futbol de caps i aquest divendres tenim partit contra el PINEDA!!! Desitgeu-nos SORT!!!!

* 12 i 13/3/2011: EXCURSIONS!! Algunes unitats marxen! Reviseu els correus o les pàgines web per a més informació!!!!

* 9 i 10/4/2011: MACROEXCURSIÓ AMB EL TALLAFERRO! Fa temps que vam anunciar aquesta sortida. Gràcies a uns diners rebuts a partir d'un premi (Caixa Sabadell) hem destinat aquesta partida a les suadores, el logo, l'exposició fotogràfica i el Centre Obert Tallaferro amb qui marxarem conjuntament aquest cap de setmana a SANT MER (Girona). Rebreu més informació i la convocatòria, però reserveu-vos les dates SI US PLAU! ÉS VITAL QUE HI ANEM TOOOTS!!!!

I fins aquí les informacions del mes de març! REBREU NOTÍCIES NOSTRES A LES PROPERES PUBLICACIONS!

Comparteix