El CAU informa

* Sortides Unitats: Aquest diumenge els C/LL marxen al CRAM (per si no ho sabeu és el Centre de Recuperació d'Animals Marins, ara situat al Prat de Llobregat!) on exploraran i coneixeran el fons marí, la fauna i la flora, com a part del seu projecte aquàtic! Ves a saber, potser tornen tots blaus i amb un llobarro sota el braç!

* Xampiminyonslic!: Recordeu que us vam informar que els Caps estàvem jugant a una lligueta interna a la demarcació de Girona? Doncs em guanyat els quarts i passem a la final!!! Després de tres partits exhaustos contra el Pineda, el Figueres i el Blanes, ens tocarà pujar a Girona a enfrontar-nos amb l'altre equip que passa a quarts!! Desitgeu-nos sort!!!

* Roses i Dracs: Primer de tot, MOLTES FELICITATS a tots aquells que vau passar per la parada de les roses, en vau comprar o ajudar a vendre-les, va ser tot un èxit! Al matí ja les havíem venut totes, i en vam haver d'encarregar més per la tarda!

* Culs inquiets: Després de la Nadala tant original que vam preparar els R/NG ara estan embrancats a construir uns bancs millors per el cau! Es tracta de tres prototips de barra sense respatller i que tenen un disseny de potes i tot! Molt aviat els veurem amb claus i martells, no us espanteu, estaran treballant!

* Servim!: Aquest curs sembla que tant els Trucs com els P/C són molt generosos. El cap de setmana passat van anar a l'Ateneu de St. Roc (Badalona) a conèixer uns nens amb qui es cartajaven des de principis de curs. Aquests nens, provinents d'un barri marginal de la ciutat, i amb un índex de delinqüència i immigració molt alt van poder fer un treball conjunt amb els del cau!!. Encara ens han d'explicar moltes coses, però segur que va ser una experiència molt enriquidora!!!

* Recordeu que podeu seguir les nostres peripècies pel web del cau, i les fotografies pel Picassa! Aviat, penjarem les fotografies del tallaferro, us passarem la contrasenya ja que no poden ser publicades externament per la cessió de drets d'imatge dels petits del Tallaferro! Dir-vos que la sortida va ser un èxit, totes dues entitats en vam tenir un gran record, i encara que fes molt de sol, va ser un record inoblidable!.

Comparteix