Comissió famílies i Documental 65 anys

Hola a tothom!!

Aquest any tornem a engegar la "Comissió famílies" del cau, l'espai de participació on ens podeu ajudar a muntar diferents activitats de l'Agrupament!!

I també fem una crida a tots els pares, mares i ex-caps que vulgueu col·laborar ajudant a l'elaboració del documental dels 65 anys del cau que gravarem aquest proper cap de setmana del 13 i 14 de gener ho podeu fer posant-vos en contacte amb la Judit Puig, responsable de coordinar a les famílies mitjançant el mail judpuig@gmail.com o el telèfon 655.317.174. Es un projecte molt bonic i en el que hi hem posat moltes ganes i il·lusió però necessitem més mans per fer diverses tasques, així que us animem a formar part d'aquest equip.

Dit aixó us convoquem a tots ala REUNIÓ DE PRESENTACIÓ el proper dijous 11 de gener a les 20h al cau on explicarem la funció i les tasques de la Comissió de famílies del cau per aquest curs i també us explicarem també les funcions de l'equip de suport pel documental. A la web del cau trobareu un document amb diverses coses a tenir en compte pels que vulgueu participar-hi com a entrevistats www.cauflosicalcat.org.

Gràcies per l'atenció i us esperem a tots i totes!!!

Equip d'Agrupament

Comparteix