CARNAVAL 2013!

Un any més celebrem el Carnaval i aquest any la proposta del Flos i Calcat és... 60è ANIVERSARI!!! Es el que toca oi? Doncs ens trobarem el dia 9 de febrer a les 3 pm (15 hores) al Cau per maquillar-nos i vestir-nos. I sortir a la rua infantil organitzada per l'Ajuntament a les 4:30 desde la Plaça Mare Paula. Acabarem prop les a les 6:15 pm (18:15 hores) a la placeta de l'esglèsia després de berenar i ballar amb la companyia El Tramvia Blanc. Si teniu cartrons porteu-los el proper dia de cau que ens fa falta per acabar les disfresses!!!

IMPORTANT: Necessitariem un pare voluntari que ens pogués acompanyar amb el seu cotxe, furgo, remolc o similar durant la rua el dissabte! El tunejarem una miqueta es clar!!! QUI S'ANIMA??? Haurà d'estar a les 4, en punt de la tarda a la plaça Mare Paula.

Com cada any ja sabeu que qualsevol ajuda de mares i pares valerosos a vestir i maquillar a tothom el dia 9 serà ben rebuda!! I aquest any ens agradaria saber per adelantat qui té "al·lèrgia" a la pintura de cara, que a vegades se'ns cola algú. :)

Per tant 60, 30, 20, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1.... i que comenci la festa!!!!!

ELS CAPS TRONATS

PD: Us deixem aquest muntatge tant xulo d'en Marc (Pitu) i la Laura de la rua de carnval d'enguany, esperem que us agradi.

Comparteix