Campaments d'estiu 2014!

Bones!!Com sabeu les diferents unitats del cau han marxat de campaments d'estiu 2014 .Concretament els Castors i Llúdrigues van marxar del 5 al 8 d'agost a Can Puigoriol al Corró d'Amunt (Cardedeu), la unitat de Llops i Daines del 4 al 9 d'agost a Les Escaules (Alt Empordà). Rangers i noies Guies van marxar destinació a Menorca on van fer una ruta molt xula, la ruta dels Cavalls!! I per últim els Pioners i Caravel·les van anar a Mallorca per a formar part de la trobada internacional de pioners, la PIOCAM. Com sempre els campaments són el premi a tot un curs treballant on els nens i joves gaudeixen de la natura, jocs, tallers i moltes coses més!!

Aquí us deixem un parell de reculls de fotos dels campaments dels Castors i els Llops, esperem que us agradin, ben aviat us informarem de les inscripcions del cau, ja falta poc per tornar a començar!! Més informació com sempre a la nostra web: www.cauflosicalcat.org.

Si voleu podeu veure un recull d'imatges dels Campaments dels Castors: http://youtu.be/PvTR-q18sDg i dels Llops: http://youtu.be/0UWWJcSUmRQ.

Salut i cau!!

Equip d'Agrupament

Comparteix