Campaments d'estiu 2013!

Us informem que ja tenim dates i de les destinacions dels Campaments d'estiu 2013!!! Castors i Llops marxem del 4 al 10 d'agost, passarem uns dies plens d'aventures i emocions a "La bagueta-can llimós", situat al municipi de Les Lloses (El Ripollès). El terreny està situat en un terme extens i muntanyós cobert d'espessos boscos de pins i roures. Des del terreny passen diferents Grs, com també conèixer el diferent patrimoni arquitectònic, sobretot esglèsies Romàniques. Hem escollit aquest espai perquè creiem que es un terreny equipat i alhora accessible amb transport públic, les activitats de cada unitat, principalment les de l'eix d'animació de cadascun, encara que en farem d'altres plegats.

Rangers després de posar-nos d'acord amb el cau de Xots, podem confirmar-vos que els campaments seràn del 1 al 6 de Setembre, fent un bon tros del GR-92! Començarem a Portbou i acabarem a Castelló d'Empuries, on els nostres amics de Xots ens deixaràn el seu cau per passar la última nit abans de tornar a explicar-vos les nostres aventures.

I per últim Pioners marxen de campaments els del 21 al 29 d'agost a Holanda on faran ruta per diverses ciutats com Amsterdam, amb aquests paisatges tant verds i bonics.

Apa doncs els hi seguirem la pista!!!

Equip d'Agrupament

Comparteix