Assemblea Demarcació Girona 2013

Estimats caps de la Demarcació de Girona:

Com de ben segur ja sabeu, el cap de setmana del 16 i 17 de novembre es celebrarà a Arenys l'Assemblea de la Demarcació de Girona.
Tots els caps en actiu aquest curs 2013-2014 com els caps en actiu l'anterior curs 2012-2013 (encara que ja no estigueu al moviment) esteu convocats a assistir a la nostra assemblea.

Enguany, a la Taula de Caps d'Agrupament es va decidir que només es facilitarà una còpia de la documentació per agrupament, i per tant els que vulgueu seguir l'assemblea us haureu d'imprimir tota la documentació a títol personal.

Cal recordar, que tots els caps que esteu apuntats a les formacions de la Demarcació (Foca i Formiga1) heu d'assistir obligatòriament a l'espai formatiu de l'assemblea (diumenge matí). En breu rebreu informació directament de part dels vostres formadors.
També us fem arribar la vídeo convocatòria de l'espai més lúdic de l'assemblea: http://youtu.be/dpXy8IYvkQ4.

I per finalitzar, us deixem unes paraules de l'equip de Demarcació tot animat-vos a assistir.

Benvolguts/des caps dels agrupaments de Girona,
Ens plau escriure-us per animar-vos a assistir a l’Assemblea de la Demarcació de Girona. A L’Assemblea teniu l’oportunitat de conèixer més a fons la Demarcació i com encarrilem el nou curs, on tots i totes, hi sou partícips. A més a més, és un dels espais de decisió més importants del Moviment i creiem molt interessant per tots i cadascun de vosaltres que hi sigueu “amb il·lusió”.

Som conscients que aquest curs les Assemblees, pel que fa a dates, pràcticament es solapen, i que es fan a la nostra Demarcació, però una vegada més us volem demanar un esforç per ésser a les dues bandes, ja que creiem fermament que la vostra opinió i vot és el motor de la Demarcació i el Moviment del qual formem part. Creiem que ser-hi i participar és l’element clau per sentir-vos vostra la Demarcació i perquè plasmeu l’opinió dels vostres agrupaments a l’Assemblea, que com bé sabeu, és l’òrgan amb més pes del Moviment.

Confiem plenament amb vosaltres i amb els vostres equips d’agrupament. Sabem que esteu fent bé la feina i que esteu encarrilant un curs ple d’èxits on fareu que els infants i joves esdevinguin protagonistes dels seus aprenentatges. Us animem a seguir fent la feina ben feta, i a participar amb nosaltres els propers caps de setmana.

Que tingueu un bon curs 13/14, sempre a punt, #totssomgirona,

L’equip de demarcació

Ens veiem a l'Assemblea!

Equip d'Agrupament

Comparteix