Anem a fer el PAS 2016!!

El proper cap de setmana 8 i 9 D'OCTUBRE anem a fer el Pas 2016 a CAN PLANA DE DALT (Vallgorguina). Aquesta és la primera sortida d'Agrupament i el primer dia de cau on els nens del cau passen a les seves noves unitats i els nens nous s'integren a les pertinents. La setmana passada va arribar a les nostres oficines una informació confidencial. Tot apunta a una catàstrofe, cataclisme, hecatombe, desastre mundial. Les alarmes dels nostres laboratoris han explotat; han superat el llindar de decibels establert per a l’Organització Internacionals d’Alarmes (OIA).

Per això convoquem a:

- Castors/Llúdrigues i Llops/Daines (de 6 a 11 anys) a l'estació de RENFE d'Arenys de Mar a les 8:50H. Per agafar el cotxe de línia a les 9:10h que ens deixarà a Arenys de Munt, on seguirem caminant.

- Ràngers/Noies Guies i Pioners/Caravel·les sortirem des del cau a les 8:30H i anirem caminant directament cap allà.

La missió finalitza el diumenge 9 a les 14:30H a l'Alquimia d'Arenys de Munt.

Cal portar l'ESMORZAR I EL DINAR DEL PRIMER DIA. Així com el material de sempre: màrfega i sac (dormirem amb tendes), coberts, got i carmanyola, LOT, estris d'higiene personal (raspall de dents, pinta) i la muda de roba interior i alguna d'abric. Ah! i el FOULARD (als nous els hi donarem allà)!!!

Equip d'Agrupament

PD: Aquí us deixem el vídeo amb les millors imatges de l'any passat: https://youtu.be/xKYLahP7ZRc. Més informació a la web del cau: www.cauflosicalcat.org.

Comparteix