Anem a fer el PAS 2015!!

El proper cap de setmana 3 i 4 D'OCTUBRE anem a fer el Pas 2015 a CAN PLANA DE DALT (Vallgorguina). Aquesta és la primera sortida d'Agrupament i el primer dia de cau on els nens del cau passen a les seves noves unitats i els nens nous s'integren a les pertinents. Heu estat seleccionats per participar al programa PAS (preparació d’autèntics superespies). El passat dissabte van robar el braç d’or d’en Tutankamón del museu Baden Powell, necessitem la seva col·laboració per trobar-lo!!

Per això convoquem a:

- Castors/Llúdrigues i Llops/Daines (de 6 a 11 anys) a l´estació de RENFE d'Arenys de Mar a les 8:50H. Per agafar el cotxe de línia a les 9:10h que ens deixarà a Arenys de Munt, on seguirem caminant.

- Ràngers/Noies Guies i Pioners/Caravel·les sortirem des del cau a les 8:30H i anirem caminant directament cap allà.

El programa finalitza el diumenge 4 a les 14:30H a l'Alquimia d'Arenys de Munt.

Cal portar l'ESMORZAR I EL DINAR DEL PRIMER DIA. Així com el material de sempre: màrfega i sac (dormirem amb tendes), coberts, got i carmanyola, LOT, estris d'higiene personal (raspall de dents, pinta) i la muda de roba interior i alguna d'abric. Ah! i el FOULARD!!! (Aquí us deixem un recull d'imatges de l'any passat: https://youtu.be/qbrMi2pcm0U). Més informació a www.cauflosicalcat.org!

Equip d'Agrupament

Comparteix