5 i 6 d'ABRIL: L'OBJECTIU!

Com ja sabeu, el cau participa a la TROBADA DELS AGRUPAMENTS DE LA DEMARCACIÓ DE GIRONA que es celebra a la BISBAL DE L’EMPORDÀ.

Els propers 5 i 6 d’abril anem a la Bisbal d’Empordà, a la Macrotrobada de tots els Agrupaments de la Demarcació de Girona! Serem 1716! I per tant, per no deixar-nos a ningú és PRIMORDIAL I ESSENCIAL QUE SIGUEU A LES 7 DEL DEL MATÍ AL CALISAY, MOLT PUNTUALS! Ens vindrà a buscar el bus i marxarem tots junts!És una oportunitat única en què ens trobem tots els caus de la demarcació i realitzem activitats diverses emmarcades en l’aprenetatge i el servei i la cultura popular. La última trobada que es va fer d’aquest estil va ser el “100+Tu” al 2001 en commemoració del centenari de l’escoltisme. NO US HO PODEU PERDRE!

El preu de la sortida és de 20 eurus que caldrà ingressar al compte corrent del cau. Entre les activitats hi ha: gimcanes per C/LL i LL/D, descobertes de cultura popular, xerrades del 4t món per TRUC, servei per R/NG com ara desbrossar un riu o pintar “El Camí”, també hi haurà una cercavila, vetllades per cada unitat, més de 100 tallers i moltes altres activitats més!!! Si voleu veure tota la informació consulteu a: www.lobjectiu.cat.

Necessitem també el següent material:

- Cal que els ràngers i noies guies portin guants de jardineria.
- Cal portar esmorzar i dinar del primer dia.
- La carmanyola cal que es portin plats, gots i coberts (cada nen/a ha de portar el seu).
- Recordar també que els nens i nenes portin roba vella que es pugui embrutar ja que al pati de tallers hi ha de tot i algun potser torna una mica brut.
- Per realitzar el pati de tallers necessitem que ens guardeu i porteu el següent:
Ampolles d'aigua de 1,5 litres buides
Tetrabricks de llet, suc... buits
Capsules nespresso netes (sense el marro de cafè)

També ens han demanat ajuda per dur a terme totes aquestes activitats i fer funcionar la trobada! Si voleu col·laborar amb l’objectiu, si us plau, feu-nos-ho saber al correu del cau! Necessitem gent per la gimcana, pels tallers, per mobilitzar la gent i per distribuir espais falten 20 persones!!!! FEU-NOS UN COP DE MÀ AMB L’OBJECTIU I FEM QUE EL 5 I 6 D’ABRIL LA DEMARCACIÓ VIBRI D’EMOCIONS, D’ESCOLTISME I GUIATGE. Aquí us deixem un resum de les activiats: http://youtu.be/sI0Vj_aaZjI.

L’hora de tornada és pel diumenge 6 d'abril a les 5:30 pm aprox. al Calisay mateix! Qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres: Ona:699675963 i Juanito: 626651258.

Us esperem a tots, serà una gran festa!!

Equip d'Agrupament

Comparteix