TALLERS

Escriptura
El taller d’Escriptura d’aquest curs, començarà el dimecres 9 d’octubre. Com sempre será en dimecres alterns, amb una durada de tres hores cada classe. De 10 a 13 .
Els professors, Àngels Diemand-Hartz i Lluís Vega han preparat el següent programa:

L’ESCRIPTURA I LA VIDA: MIRADA INTERIOR I ESTILS NARRATIUS
Diu el Dr. Luis Rojas Marcos que parlar sobre allò que ens ha succeït serveix per a dues coses que ens poden salvar la vida: La primera és donar sentit a allò que hem viscut, atorgar a l’experiència una coherència i un ordre que ens permeten entendre’ns a nosaltres mateixos. La segona és ser escoltats i obrir la possibilitat que algú ens comprengui. Aquest taller, doncs, cerca la vida a través de la narració. Els participants posen en la trampa de les paraules la pròpia experiència per a recrear un món de memòria que, més enllà de la veritat i la mentida, esdevé un univers coherent i ple de sentit. Però, això sí, cadascú ho fa a la seva manera, és a dir, explorant i endinsant-se en el seu propi estil.
Professors: Àngels Diemand-Hartz i Lluis Vega

Coordinació: Dolors Paronella, tel. 937920877

Blog del taller: www.taller-escriptura-aula.blogspot.com
------------------------------

Itineraris d'Art

El dijous 13 de febrer visita guiada als museus d'Arenys: El Marès de la Punta i el Mollfulleda de Mineralogia. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament ens ha facilitat la gratuïtat de les visites, la qual cosa agraïm públicament. El punt de trobada serà a les 10 del matí al pati del Calisay.

Salutacions

Inscripcions:

Mercè Cussó 611 338 762. Secretaria Aula: dimarts d’11a 13h ,678 441 793

..........................................

Comparteix