Presentació

L'Aula d'Extensió Universitària d'Arenys de Mar per a Gent Gran, és oberta a totes les persones adultes interessades en la cultura i en l'adquisició de coneixements, sense límit d'edat. Com a protagonistes de l'època que ens toca viure, és necessari tenir elements per conèixer les noves realitats d'un món que busca, canvia, pateix i viu un temps de llarga transició.
Creiem, doncs, que la formació continuada que ofereixen les Aules d'Extensió Universitària, associades i constituïdes en moltes ciutats de Catalunya i presents també en molts altres països, ens dóna la possibilitat de continuar dia a dia el nostre creixement cultural.
La Universitat Pompeu Fabra tutela la nostra Aula i vetlla per la seva qualitat. Setmanalment, conferències impartides per professors universitaris o professionals especialitzats tracten els temes segons el programa que tria l'Aula.
També, al voltant de l'Aula, us oferim tallers que creiem continuaran gaudint del vostre interès, així com Itineraris d’Art i Sortides culturals trimestrals.
L’activitat es va iniciar el curs 2003-2004.
Cada dimarts, ens trobareu a la nostra secretaria, de 10h a 12h del matí, Riera Pare Fita, 31, 2a planta. -Edifici Calisay, 08350 Arenys de Mar. Telèfon: 678441793. Correu electrònic: aulaeu@gmail.com. Web: http://entitats.arenysdemar.cat/aula

Comparteix