Amics i amigues d'Arenys.Org

Arenys.Org és l´associació que impulsa des de l'any 1996 una comunitat digital als municipis d´Arenys de Munt i a Arenys de Mar. Entre els seus objectius hi ha la promoció de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en tots els àmbits i afavorir l´entrada a la Societat del Coneixement dels col·lectius amb més dificultat per accedir-hi. També es treballa per aconseguir un accés universal a Internet i que el programari lliure arribi a tots els sectors de la nostra societat. Arenys.org vol crear nous espais i noves formes d´organització que afavoreixin la participació ciutadana i la defensa de la llibertat d´expressió.

Si considereu que aquests objectius valen la pena i voleu col·laborar econòmicament a impulsa aquest projecte hem creat la formula dels 'amics i amigues d´arenys.org'. Això es materialitza en una quota anual de 25 euros (si voleu donar una quantitat superior, endavant!). També hem previst que hi hagi col·lectius i entitats amigues d'arenys.org.
Ser amic o amiga d´arenys.org dóna dret a accedir a un seguit de serveis i informacions que promou l´associació. Entre aquests serveis hi ha el punt de connexió a Internet que hem creat a l'espai del Rial de sa Clavella, 54, d'Arenys de Mar. Hi ha cinc ordinadors expressament preparats per poder treballar amb un identificador que tindran tots els amics o amigues d'arenys.org. Aquests ordinadors funcionen amb GNU Linux i només tenen programari lliure. Una bona manera de descobrir un Nou Món!

Comparteix