SUPRESSIÓ DE COLÒNIES a P5, 2n i 4t.

El claustre de l'escola Joan Maragall, en reunió del dia 27 de setembre, ha decidit suprimir les colònies dels nivells P5, 2n i 4t per al present curs 2012-2013, decisió ratificada en el Consell Escolar del dia 1 d'octubre amb el vot negatiu dels representants dels pares, l'argument esgrimit pels mestres és fer pressió davant les retallades i manca de recursos personals i econòmics.

A l'AMPA no estem gens d'acord amb aquesta mesura i així ho vàrem fer saber als components del C.E., aportant un escrit que va ser llegit per la secretaria i adjuntat a l'acta.

Us transcrivim l'escrit aquí sota:

Benvolguts membres del Consell Escolar,
Com a representants de l’AMPA en el CE us volem llegir un escrit que explica l’opinió i reflecteix els sentiments UNÀNIMES de tots els membres de la Junta de l’AMPA.
Els pares i mares de la Junta de l’AMPA estem completament DECEBUTS, INDIGNATS, PERTORBATS,... per la decisió del claustre: mentre sí es tiren endavant sortides d’1 dia i colònies de 6è, no es volen fer colònies de P5, 2n i 4rt com a mesura de pressió contra les retallades, contra les substitucions als 14 dies. Mesura de pressió contra les retallades, fer unes sortides sí i altres no? Potser les retallades afecten a uns mestres sí i a altres no?
Una decisió que afecta, un cop més, als nostres fills, però de la pitjor manera possible: creant desigualtats entre ells, possibles enfrontaments entre germans, com explicar al fill de 4rt o 2n o P5 que no va de colònies quan el seu germà o germana de 6è sí hi va?, quina immensa incongruència.... Els hi heu posat el caramel a la boca repartint papers, que JA SABEN LLEGIR!!!, ens expliqueu als pares les colònies quan ja sabeu que molt probablement no les fareu, AIXÒ NO ÉS DIGNITAT...
Us volem recordar que els pares ja hem demostrat estar al vostre costat sense peatges, com ho fem ara amb la Plataforma arenyenca en defensa de l’escola pública, creada sense pressió i amb la voluntat de lluitar per un ensenyament públic de qualitat.
Entenem la situació en la que es troba l'educació pública, compartim la preocupació com a pares i, més que mai, volem defensar una educació pública de qualitat. Manifesteu-vos i queixeu-vos mirant cap amunt i en el context que pertoca i, nosaltres pares, us acompanyarem. Manifesteu-vos mirant i utilitzant als que teniu per sota, els vostres alumnes, i, nosaltres pares, també actuarem en conseqüència.
Podeu comptar amb el nostre suport a qualsevol altre mesura que emprengueu, però només amb una condició: no utilitzar els nens com a moneda de canvi.

“... L’ infant gaudirà plenament de jocs i esbarjos, els quals hauran d’estar orientats a les finalitats perseguides per l’educació; la societat i les autoritats públiques s’esforçaran a promoure la satisfacció d’aquest dret.”
(Principi n.7 dels Drets de l’Infant)

Demanem que el claustre es repensi i rectifiqui la seva decisió per un SÍ A TOTES LES SORTIDES I COLÒNIES JA PROGRAMADES PEL CURS 2012-13.

Gràcies per escoltar-nos.

AMPA de l’Escola Joan Maragall

Comparteix