RECOLLIDA DE SIGNATURES.

Com a resultat dels acords consensuats en l'Assemblea Extraordinària del dimarts 9 d'octubre, l'AMPA posa en marxa una recollida de signatures, junt amb un manifest que us transcrivim a continuació, amb l'objectiu de fer arribar al claustre de mestres de l'escola la petició que reconsiderin la decisió d'anular les colònies de P5, 2n i 4t.

Benvolguts membres del claustre de l'Escola Joan Maragall,

Els pares i mares de l'Escola Joan Maragall pensem que l'educació és quelcom per a consensuar entre mestres i famílies. Creiem que en aquesta difícil tasca cal anar tots plegats, en el mateix vaixell, intentant dialogar i arribar a enteses sense que cap de les parts que hi participa, professors, famílies, però sobretot, infants, surtin perjudicades, i procurant no prendre decisions unilaterals que trenquin l'harmonia del sistema.

Per això us demanem, mestres, que reconsidereu la decisió de cancel·lar les colònies que sempre ens havíeu presentat com una activitat enriquidora i educativa per als nostres fills.

Estem en contra de les retallades a l'ensenyament públic, són moments en què hem d’estar units i treballar, ara més que mai, plegats. Tots junts, com a comunitat educativa, tenim molta força i podem aconseguir que les nostres escoles siguin el que han estat fins ara.

Necessitem la signatura de tots aquells pares i mares preocupats per aquesta qüestió, per la qual cosa podeu passar per l’AMPA per signar o, fins i tot, ajudar-nos a recollir quantes més signatures puguem. El full estarà a la vostra disposició a l’AMPA o el podeu demanar via correu electrònic (maragall.ampa@gmail.com) per tal que se us pugui fer arribar pel mateix mitjà.

Comparteix