ELIMINACIÓ 6ena HORA - RETALLADES

A conseqüència de la crisi econòmica que estem patint, el govern de la Generalitat de Catalunya ha elaborat un pla de xoc amb la finalitat de reduir al màxim el dèficit econòmic. La proposta es basa en la limitació de les despeses en tots els departaments i àmbits de competència directa del govern de Catalunya.

A part de totes les afectacions que de manera més individual podem tenir, hi ha una incidència que ens afecta a tots, des de la nostra condició de pares d´alumnes de l´escola pública catalana: l´eliminació de la 6a hora en l´etapa d´educació primària dels nostres fills.

Des de l´AMPA defensem un ensenyament públic i de qualitat, i entenem que la situació econòmica requereix uns nous plantejaments, però creiem que el cost no ha de ser en detriment del nivell d´ensenyament que reben els nostres fills. Eliminar una hora lectiva al dia és fer un pas enrera molt important.

A l'AMPA treballem colze amb colze amb la FAPAC i d'altres entitats per manifestar i que s'escolti el nostre disgust en front aquestes mesures desproporcionades.

A la web de l'AMPA podeu seguir tota l'actualitat d'aquest tema des de la pestanya particular, l´educació dels nostres fills s´ho val.

Comparteix