Dijous 25 d'abril, tancada a l'escola en protesta per la situació de retallades i precarietat que estan patint les nostres escoles.

Dijous 25 d'abril s’ha coordinat una tancada estatal a tots els centres educatius en protesta per la situació de retallades i precarietat que estan patint les nostres escoles.
La comunitat educativa, formada per mestres, pares, mares i alumnes, estem cridats a participar en aquesta tancada per fer palès el nostre malestar per l’empitjorament de les condicions educatives.

L’AMPA de l’escola Joan Maragall i l’equip de mestres hem decidit ser part activa d’aquesta acció de protesta i demanem a tota la comunitat educativa de l’escola (mestres, pares i mares) que participi en la tancada.
Aquesta és una protesta que només a l’Alt Maresme ja a aconseguit més de 16 adhesions d’escoles i instituts i se n’esperen més.
Durant tota la jornada s’aniran fent diverses activitats.

Ens trobarem a partir de les 9 del vespre a la sala de psicomotricitat. Hi haurà una taula rodona on ens explicaran com estan afectant les retallades, i activitats per fer pancartes i samarretes grogues per penjar.

Els pares i mares que us quedeu a dormir recordeu que us caldran sacs de dormir o mantes. També si voleu, podeu portar alguna cosa de menjar per fer un piscolabis.
Per tal de fer més visible la protesta convidem a tothom que vulgui a portar samarretes de color groc.

Les retallades a l’ensenyament públic són retallades a les oportunitats de futur dels nostres fills i filles.
Us animem a participar-hi!!

Comparteix