-AJORNAT a Diumenge 18- Diumenge 11 de maig: Xarranca i V Jornades Esportives.

La pluja de matinada ens ha espatllat els plans i l’organització de la Xarranca i les Jornades Esportives, les pistes de l’escola, molles, impedien per seguretat portar a terme les activitats planificades. Per tant, hem ajornat totes les activitats per al proper diumenge 18 de maig amb els mateixos horaris. Us hi esperem!

L'escola Joan Maragall s’omple de festa amb la celebració de La Xarranca, una trobada familiar plena de tallers i jocs on prepararem les decoracions per a la festa de final de curs, necessitem moltes mans i molts nens disposats a riure i jugar. Totes les obres que farem les podrem veure a la festa de final de curs.
El mateix diumenge també oferirem les V Jornades Esportives. Un any més hem preparat un torneig dels esports que practiquem en les nostres activitats extraescolars: futbol sala, bàsquet, voleibol, hoquei patins i olimpíada d’atletisme. Destinat a tots els alumnes del col·legi, des de P3 fins a 6è, individualment o per equips, tots hi esteu convidats. Us heu d’apuntar a l’AMPA, a partir del dia 22 d’abril i fins al 6 de maig. Apa!, tots a jugar…!!, tenim preparat un regal per a tots els competidors.

Comparteix