JUNTA DEL MES DE FEBRER

El divendres 29 es va celebrar la reunió del ampa del mes de febrer.
En aquesta reunió es va presentar el projecte de la nova pàgina web (www.ampasinera.org), podreu trobar fotos i videos dels nostres infants, les noticies de l'escola, horaris, enllaços amb altres pàgines del vostre interès, etc. Us animem a que la visieu.
Es va aprovar per unanimitat el protocol a seguir en cas d'impagaments de les extraescolars, es va decidir que a partir del segon rebut impagat es procediria a notificar oficialment aquest estat als pares i seguidament no permetre la entrada de l'alumne a l'activitat extraescolar.
També es va decidir que el divendres 27 de febrer es faria l'Assemblea general de pares, on es parlarà de l'estat de comptes i del projecte de reutilització de llibres per el curs vinent, de la qual més endavant rebreu la convocatòria.
Aquest any L'Ampa farà bates i xandalls, aquests últims més econòmics que els que compraven fins ara i en aquesta reunió ensa van ensenyar les mostres que ja tenen fetes, properament us enviarem el preu i fotografíes per que els aneu veient.
Per ultim dir-vos que com l'aturada de les obres i la confirmació que s'ha de fer una nova licitació, retardarà uns mesos el trasllat a la nova escola, estem pensant fer un acte de protesta, en contra d'aquest fet, esperem la col.laboració de tots.
Comparteix