AMPA Escola Sinera

Dades de l'entitat

Nom
AMPA Escola Sinera
Adreça
Avinguda de Pau Costa, 73
Codi postal
08350
Població
ARENYS DE MAR
Comarca
EL MARESME
Telèfon
679009487 Extraescolars
Adreça de correu electrònic ampasinera@arenyautes.cat
Àmbit
educatiu
Quota
26 euros per família anuals
Data de constitució de l'entitat
14-09-2003

Qui som

ORIOL FERRAN

President

JOSEP ANTON LÓPEZ

Secretari

XAVIER MOLINA

Tresorer

Marta del Castillo

VP Comunicació

Anna Grau

VP Serveis/Projectes

Laura Moreno

VP Voluntariat

Ana Pallarés

VP Finances

Ana García Ledesma

VP Extraescolars

Mònica Nadal

VP Festes

Àngels Artigues

VP Organització

Enllaços interessants

L'espai de l'AMPA integrat al web de l'escola
Pagina web de l'escola Sinera
Enllaç amb el web de l'empresa que porta el menjador a l'escola
Portal Educatiu

Publicació RSS

Nou web de l'Escola Sinera

La comissió TAC i la direcció de l'Escola Sinera, conjuntament amb l'AMPA, hem estat treballant el projecte de nou web de l’escola. Es tracta d’una proposta tecnològica que preveu fer un salt endavant en l’ús de les TIC i que ha d’oferir un conjunt de noves eines tant per al treball docent com per a una millor comunicació del tota la vida de l’escola.

El nou web també incorpora un espai digital propi per l’AMPA i inclourà espais de documentació i recursos tant pels mestres com per a les famílies.

Activitats extraescolars 2013-14

Les activitats extraescolars: un servei de l’AMPA en creixement

Més de 220 nens i nenes de l’escola van estar inscrits, durant el curs 2012-2013, a algun dels serveis i activitats extraescolars organitzades per l’AMPA. En conjunt sumen més de 60 hores setmanals d’activitats que es fan a l’escola un cop acaba l’horari lectiu. Les activtats també tenen projecció més enllà dels seus propis horaris i cada dissabte es participa en les competicions de futbol, volei i atletisme organitzades per Consell Esportiu del Maresme.

El Projecte Patis del Sinera

Pintors, fusters, jardiners... tothom aprèn i tothom aporta temps i il·lusió als nous patis

Ha estat una feina continuada des d’inici de curs. Un cop superat el procés de planejar sobre paper -plànols i diners- com volíem els patis de l’escola va tocar arremangar-se. I mica en mica hem anat transformant tots els espais i racons. S’han comprat els bancs, els hem pintat i situat al pati. Ens hem inventat unes taules de pastetes. S’han preparat les parets i pintat les pissarres i també s’ha fet el mural dels 10 anys amb en Verdiflor com a principal protagonista.

Balanç del curs 2012-2013

Una escola més oberta i amb la implicació i complicitat de tota la comunitat educativa -mestres, famílies i alumnes- Aquest és l’objectiu cap al que l’AMPA hem orientat els nostres esforços i hem treballat aquest curs. La millora dels patis, el projecte de socialització dels llibres de text i el material escolar són algunes de les actuacions que s’han proposat i que han de revertir en una millora de la qualitat de la nostra escola. Estem satisfets de la gran resposta que hi ha hagut de les famílies a les nombroses activitats que s’han impulsat durant el curs.

Calendari i Festa de Nadal 2011

Darreres notícies del Ampa del Sinera
Des de l´Ampa, aquest any hem fet un calendari on surten tots els nens de
l´escola, amb el qual pretenem recollir diners per tal de poder gestionar les festes que volem fer durant el curs.
Es per aquest motiu que us animen a comprar-lo!!!!!

XXIV Mostra de teatre escolar Juli-Manuel Pou i Vilabella

Dissabte 15 i diumenge 16 es la XXIV Mostra de Teatre Escolar a Arenys, concretament al Teatre dels Seràfics.
Els nois i noies de extraescolar de Teatre de l' escola participan com cada any, aquest amb una obra de Neus Masdeu Rubies, ex alumne de l'escola i actual monitora de l'extraescolar:
CONSTRUIR-NE UN, PER SORTIR-NE D'UN ALTRE.
Escrita i dirigida per : Neus Masdeu Rubies
Ajudant de direcció i vestuari: Mariona Coll
Decorats : Neus Masdeu i Mariona Coll
Música i coreografia: Neus masdeu i Mariona Coll

Festa de la Castanyada

El dia 30 d´octubre celebrem la festa de la castanyada a l´escola, per això els dies 26, 27 o 28 els nens hauran de portar entre 15 i 20 castanyes “sense tallar”.

Necessitem mares i pares voluntaris per tal de col·laborar en aquesta festa.

Us esperem el dia 29 d´octubre de 15:00 a 17:00h al vestíbol de l´escola, cal portar ganivet.

Gràcies!

La comissió de festes de l'AMPA

SETMANA CULTURAL 2009

Amb el tema de la INTERCULTURALITAT, comença aquesta setmana cultural a l'escola. A totes les aules s'esta treballant el tema de les diferents cultures.

Llibres, tallers, jocs, plantada de poemes pel poble, passejades pels petits per gaudir de la diada, concursos...Tot això rondara aquests dies per l'escola.

Fins i tot des de el menjador hi haurà tres dies amb el.laboracio de menús de diferents cultures com ara la mexicana, catalana i grega.

TALLER D'ESTUDI

La finalitat del Taller d'estudi es ajudar als vostres fills/filles amb les tasques escolars. Es porta a terme a la biblioteca de l'escola per tal d'afavorir la consulta de llibres, enciclopèdies..
És a càrrec de la Laia Martí, estudiant universitària de segon curs de sociologia. S'encarrega si es necessari amb els mestres dels alumnes dde coordinar una actuaciò conjunta. Lo que afavoreix el rendiment de l'alumne/a.

Pàgines