VAGA ESTUDIANTS

Benvolgudes famílies:

Us informem que el sindicat d’estudiants ha convocat una setmana de mobilitzacions estudiantils del dia 21 a 25 d’octubre en contra de l’aplicació de la Llei LOMCE que actualment està en el Senat per a la seva aprovació. Una actuació dins d’aquest marc és la proposta de vaga de tot l’estament d’estudiants pels dies 22, 23 i 24 d’octubre.

L’alumnat de 3r i 4rt d’ESO, de Batxillerat i de Cicles Formatius poden justificar la seva absència per l’adhesió de vaga. Cal recordar que els alumnes de 1r i 2n d’ESO no tenen reconeguda la justificació d’absència per secundar una vaga (per tant no en poden fer).

El dia 24 d’octubre els sindicats de docents d’USTEC i CCOO han convocat una vaga de professors en contra de l’aplicació de la LOMCE. La FAPAC i l’AMPA recolzem aquest dia vaga, per tant recomanem que els vostres fills no assisteixin a l’Institut, justificant l’absència dels alumnes de 1r i 2n d’ESO pel dia 24 d’octubre (sols per aquest dia) a l’agenda escolar amb el següent supòsit: justifico l’absència del meu fill/filla perquè m’adhereixo a la convocatòria de la FAPAC i AMPA.

Als centres de Secundaria, el Departament d’Ensenyament fixa com a serveis mínims sols la presència del Director, per la qual cosa no es garanteix la continuïtat lectiva en aquesta jornada.

AMPA Institut 3 Turons

Comparteix