Novetat curs 2017-2018 / Robòtica educativa

Benvolgudes famílies,
Us volem anunciar que aquest dimecres, 20 de setembre ( a les 19:30 al Calisay) fem la presentació de l'activitat de ROBÒTICA EDUCATIVA que estem preparant des de l'AMPA com una activitat extraescolar. Us adjuntem un full explicatiu on hi ha més detallada la proposta que es farà les tardes de dilluns i dimecres, a l'Institut.

A la presentació d'aquest dimecres hi assistiran els tècnics que faran les sessions i també hi haurà una demostració i exemples dels projectes que es realitzen amb la tecnologia LEGO Education Mindstorm EV3. Us convidem a assistir-hi i poder aclarir tots els dubtes i fer la inscripció si hi esteu interessades.

Amb aquesta proposta de robòtica educativa l'AMPA torna a oferir activitats extraescolars més enllà de l'horari lectiu.

Com un servei de l'AMPA, gratuït per totes les famílies associades, també s'oferirà aquest curs el servei d'aula d'estudi a la Biblioteca de l'Institut, les tardes de dilluns i dimecres, de 15:30 a 17:30. L'AMPA es responsabilitza d'obrir l'espai als nois i noies que hi desitgin venir a estudi o fer treballs individuals o en grup. Aquest servei s'habilitarà a partir del 2 d'octubre.

Esperem que aquestes noves propostes siguin del vostre interès i us remarquem que l'AMPA som amb vosaltres per qualsevol tema que necessiteu relacionat amb l'Institut. També us convidem a participar-hi a través de les reunions i convocatòries regulars que es fan des de la Junta.

Arxius adjunts: 
Comparteix