Mobilització 14 de juny

SOM ESCOLA convoca el pròxim dissabte 14 una marxa que tindrà forma de 'cercavila' i que duu per lema 'Per un país de tots, decidim escola catalana', en defensa de l’escola catalana i del dret a decidir el propi model educatiu.

A partir del dia 2 de juny es podia fer efectiva la decisió del Tribunal Superior de Justícia que obliga a cinc escoles catalanes a impartir en castellà el 25% de l’horari lectiu. I això malgrat que amb l’actual model tots els alumnes acaben la secundària coneixent el català i el castellà. No hi ha arguments pedagògics per trencar el model vigent, el que es pretén és convertir el català en una llengua minoritària i de segona.

Somescola vol que els catalans surtin al carrer per refermar el suport que té el model d'immersió lingüística. Es vol protestar contra la LOMCE i les sentències del Tribunal Suprem espanyol que qüestionen el paper del català com a llengua vehicular de l’ensenyament a Catalunya.

La mobilització es durà a terme el dissabte 14 de juny a les 6 de la tarda al centre de Barcelona. El punt de trobada serà al Passeig de Sant Joan cantonada Gran Via i transcorrerà pel Passeig Lluís Companys.
Esta previst que d’es Arenys es surti en el tren de les 16.33.

Des de l'AMPA us animen a participar!!!

Comparteix