Qui som?

L’AFA és una entitat sense finalitat de lucre que, com molt bé diuen els seus estatuts, te com a objectiu principal promoure, difondre i fomentar la fotografia. Aquest objectiu s’intenta assolir amb l’organització de cursos, tallers, exposicions, la lliga social, sortides/passejades fotogràfiques... i posant a l’abast dels nostres associats i associades recursos per dur a terme les seves pròpies activitats com és el mateix local, l’estudi fotogràfic.. i tots els companys i companyes desitjosos de compartir experiències i coneixements fotogràfics.

La nostra organització és molt senzilla, l’assemblea de socis i sòcies com a màxim orgue de govern que es reuneix com a mínim un cop l’any, i la junta directiva que es reuneix un cop al mes i que sempre està oberta a la participació de qualsevol soci i sòcia.

Les noticies i activitats que s’organitzen es coneixen, en aquest moments, per cinc línies obertes, d’informació: la plana web, lla plana web d’entitats locals de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, el facebook, els missatges per correu electrònic als associats i la informació directe cada dijous de 8 a 9 del vespre al local social (Josep Baralt s/n – Els Seràfics).

Tothom que ho vulgui pot fer-se’n soci. Només cal omplir el formulari i pagar la quota anual de 20€. En aquests moments l’entitat està formada per 71 socis i sòcies.

Esperem que aquesta petita informació, i la que pugeu trobar al nostre web, us serveixi per fer-vos una idea de la nostra agrupació i la tasca que duem a terme. Si voleu preguntar-nos alguna cosa o fer-nos qualsevol suggeriment ens poder fer arribar un missatge a info@afaarenys.cat o venir-nos a veure qualsevol dijous de 8 a 9 al nostre local social.

Càrrecs:
Enric Pera, president
Txeni Gil, vicepresident
Carme Batlle, secretària
Joan Puig, tresorer
Teresa Lloret, arxivera
Miquel Casals, vocal responsable de la lliga
Juan Andreu Pegoraro, vocal responsable de l'estudi
Arnau Tornero, vocal de formació
Eduard Bartoll, vocal
Anna Montes, vocal

També cal saber que la primera etapa de l'Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar va ser fundada l'any 1948 per Joaquim Mollfulleda i altres arenyencs entusiastes de la fotografia (Emili Llopis, Joan Torrús, etc.). Ben aviat assolí un reconeixement que anava més enllà de l'àmbit estrictament local. El seu Boletín corresponent a aquesta època inicial va començar com una circular adreçada als socis de l'entitat, incorporant progressivament articles tècnics i de crítica fotogràfica. Aquesta primera etapa va acabar l'any 1953.
La segona etapa, l'actual, es va iniciar el 13 de noviembre del 2001.

Comparteix