ACTUACIONS DEL ANY 2016

Defensa dels animals d’Arenys continua treballant per aconseguir un benestar per els animals que viuen al carrer en els municipis de Arenys de Mar i Arenys de Munt.

Durant l’any 2016, D.A.D.A. a fet les següents actuacions:

S’han donat amb adopció 24 gats que vivien al carrer. Es van donar a les noves famílies amb microxip, desparasitats i esterilitzats o van ser operats quan els va arribar l’edat adient en el cas de que fossin massa petits.

Esterilització de 50 gates i castració de 46 gats que viuen al carrer repartits a les següents colònies:

Arenys de Mar: La falda de la muntanya del Cementiri, Col.legi La Presentació, Carrer Doedes, Urbanització Portinyol, Camping Carlitos, Urbanització El Cònsol, Urbanització Les Villes, Rial d’en Butifarra, Polg. Industrial Valldegata, Urbanització Portimar, Urb. Montmar, Carrer dels Àlbergs, Les Alzines i Rial de les Canalies.

Arenys de Munt: Collsacreu, Urbanització la Creueta, Zona Industrial, Vinya, Escola Subirans, Sant Carles, Urb. Aiguaviva, Can Jalpi, Riera Subirans, Can Novas, Avda. de la Pau, L'Ajup, Jacint Verdaguer, La Riera, La Pista i Panagall.

Totes aquestes colònies han esdevingut estables en el nombre d’individus gràcies a les esterilitzacions, d’aquesta manera hem evitat nous naixements que només provoquen el descontrol numèric i la consegüent problemàtica amb el veïnatge. Els alimentem amb pinso i aigua i regularment netegem l’entorn on viuen.

Aquestes actuacions s’han dut a terme gràcies a les aportacions dels socis de l’entitat, donacions, subvenció del Ajuntament d’Arenys de Mar i Ajuntament d'Arenys de Munt.
Els Amics dels Animals del Maresme han fet donació de pinso i casetes per les colònies.

Comparteix