ACTUACIONS DEL ANY 2015

Defensa dels animals d’Arenys continua treballant per aconseguir un benestar per els animals que viuen al carrer en els municipis de Arenys de Mar i Arenys de Munt.

Durant l’any 2015, D.A.D.A. a fet les següents actuacions:

S’han donat amb adopció 15 gats que vivien al carrer. Es van donar a les noves famílies amb microxip, desparasitats i esterilitzats o van ser operats quan els va arribar l’edat adient en el cas de que fossin massa petits.

Esterilització de 59 gates i castració de 40 gats que viuen al carrer repartits a les següents colònies:

Arenys de Mar: Camping Carlitos, Urb. Les Villes, Urb. Maltemps, Residencia Itaca, Urb. El Cònsol, Rial d'en Butifarra, La Presentació, Avd. Catalunya, Can Martínez, Urb. La Victoria, Urb Portimar, Cementiri, Urb. Portinyol, Carrer Olivar.

Arenys de Munt: Collsacreu, Urbanització la Creueta, Zona Industrial, Carretera de Lurdes, Vinya, Escola Subirans, Sant Carles, Urb. Aiguaviva, Crta. Sant Celoni, Can Jalpi, Riera Subirans, Passsatge Can Terra.

Totes aquestes colònies han esdevingut estables en el nombre d’individus gràcies a les esterilitzacions, d’aquesta manera hem evitat nous naixements que només provoquen el descontrol numèric i la consegüent problemàtica amb el veïnatge. Els alimentem amb pinso i aigua i regularment netegem l’entorn on viuen.

Aquestes actuacions s’han dut a terme gràcies a les aportacions dels socis de l’entitat, donacions, participació a la fira de Sant Antoni de Arenys de Munt, i subvenció del Ajuntament d’Arenys de Mar.

Comparteix