ACTUACIONS DEL ANY 2014

Defensa dels animals d’Arenys continua treballant per aconseguir un benestar per els animals que viuen al carrer en els municipis de Arenys de Mar i Arenys de Munt.

Durant l’any 2014, D.A.D.A. a fet les següents actuacions:

S’han donat amb adopció 37 gats que vivien al carrer. Es van donar a les noves famílies amb microxip, desparasitats i esterilitzats o van ser operats quan els va arribar l’edat adient en el cas de que fossin massa petits.

Esterilització de 73 gates i castració de 29 gats que viuen al carrer repartits a les següents colònies:

Arenys de Mar: Camping Carlitos, Carrer Doedes, Polígon Vall de Gata, Rial de la Serp, Rial de Saclavella, Rial del Sepí, Urb. Les Villes, Urb. Maltemps, Urb. Montmar, Residencia Itaca, Rial de Tronqueda, Urb. El Cònsol, Convent dels Frares Caputxins, i Rial d'en Butifarra.

Arenys de Munt: Carrer Pons, Collsacreu, Urbanització la Creueta, Riera i Penya, Zona Industrial, Els Tres Turons, Carretera de Lurdes, Barri Migdia, Vinya i Torrentbó.

Totes aquestes colònies han esdevingut estables en el nombre d’individus gràcies a les esterilitzacions, d’aquesta manera hem evitat nous naixements que només provoquen el descontrol numèric i la consegüent problemàtica amb el veïnatge. Els alimentem amb pinso i aigua i regularment netegem l’entorn on viuen.

Aquestes actuacions s’han dut a terme gràcies a les aportacions dels socis de l’entitat, donacions, participació a les fires de Sant Antoni i 11 de Setembre de Arenys de Munt, venda de manualitats, loteria de Nadal i subvenció del Ajuntament d’Arenys de Mar.

Comparteix