ACTUACIONS DEL ANY 2013

Defensa dels animals d’Arenys continua treballant per aconseguir un benestar per els animals que viuen al carrer en els municipis de Arenys de Mar i Arenys de Munt.

Durant l’any 2013, D.A.D.A. a fet les següents actuacions:

S’han donat amb adopció 41 gats que vivien al carrer. Es van donar a les noves famílies amb microxip, desparasitats i esterilitzats o van ser operats quan els va arribar l’edat adient en el cas de que fossin massa petits.

Esterilització de 93 gates i castració de 43 gats que viuen al carrer repartits a les següents colònies:

Arenys de Mar: Apartaments La Estrella, C/ de Vall, Càmping Carlitos, Can Martínez, C/ de la Torre, Carrer Doedes, Plaça Mare Paula, Polígon Vall de Gata, Rial de la Serp, Rial de les Canalies, Rial de Saclavella, Rial del Sapí, Urb. La Victoria, Urb. les Cinc Roses, Urb. Les Villes, Urb. Maltemps, Urb. Montmar i Urb. Portimar.

Arenys de Munt: Aiguaviva, Bellsolell, Carrer Pons, Carretera Sant Celoni, Collsacreu, Escola Sant Martí, Urbanització la Creueta, L’Ajup, Panagall, Poligon, Riera i Penya, Riera Sant Martí, Sant Carles i Sauri.

Totes aquestes colònies han esdevingut estables en el nombre d’individus gràcies a les esterilitzacions, d’aquesta manera hem evitat nous naixements que només provoquen el descontrol numèric i la consegüent problemàtica amb el veïnatge. Els alimentem amb pinso i aigua i regularment netegem l’entorn on viuen.
Aquestes actuacions s’han dut a terme gràcies a les aportacions dels socis de l’entitat, donacions, participació a les fires de Sant Antoni i 11 de Setembre de Arenys de Munt, venda de manualitats, campanya de recollida de mòbils vells, loteria de Nadal i subvenció del Ajuntament d’Arenys de Mar.

Comparteix