ACTUACIONS DEL ANY 2012

Defensa dels animals d’Arenys continua treballant per aconseguir un benestar per els animals que viuen al carrer en els municipis de Arenys de Mar i Arenys de Munt.

Durant l’any 2012, D.A.D.A. a fet les següents actuacions:
S’han donat amb adopció 1 gos, 28 gats

Esterilització de 98 gates i castració de 51 gats que viuen al carrer repartits a les següents colònies:

Arenys de Mar: Apartaments La Estrella, Avda. Catalunya, Balneari Titus, Camping Carlitos, Carrer Doedes, Carrer Sant Pere, Institut Maragall, La Presentació, Parc Fèlix Cucurull, Polígon Vall de Gata (Zona Mossos), Rial LLarc, Riera de Caldetes, Urbanització les Cinc Roses, Urb. Les Villes i Urb. Maltemps.
Arenys de Munt: Aiguaviva, Bellsolell, Carrer Josep Plà, Carretera Sant Celoni, Collsacreu, Urbanització la Creueta, L’Alsinà, Panagall, Parc de Lourdes, El Pont, Riera Subirans, Torrentbó i Vinya.

Totes aquestes colònies han esdevingut estables en el nombre d’individus gràcies a les esterilitzacions, d’aquesta manera hem evitat nous naixements que només provoquen el descontrol numèric i la consegüent problemàtica amb el veïnatge. Els alimentem amb pinso i aigua i regularment netegem l’entorn on viuen.
Aquestes actuacions s’han dut a terme gràcies a les aportacions dels socis de l’entitat, donacions, participació a les fires de Sant Antoni i 11 de Setembre de Arenys de Munt, venda de manualitats, loteria de Nadal i subvenció del Ajuntament d’Arenys de Mar.

Comparteix