ACTUACIONS DEL ANY 2010

Durant l´any 2010, D.A.D.A. a fet les següents actuacions:
S´han donat amb adopció 2 gossos, 25 gats i 1 conill.
També hem portat 3 gats a la SPAM de Mataró dons els nostres municipis no tenen contractat cap serveis de recollida de gats abandonats.
Esterilització de 114 gates i castració de 65 gats que viuen al carrer repartits a les següents colònies:
ARENYS DE MAR: Montanya del Cementiri, Urbanització les Cinc Roses, Camping Carlitos, Urbanització La Victoria, Rial del Sapí, Institut els Tres Turons, Avda. dels Pins, Restaurant Can Martínez, Carrer Doedes, Convent de les Claresses, Col·legi La Presentació, Polígon Vall de Gata (Adisa), Port, Rial de Les Canàlies i Rial Vall Maria.
ARENYS DE MUNT: Urbanització la Creueta, Urbanització Aiguaviva, Collsacreu, L´Ajup, Torrentbó, Carrer Sant Josep, Plaça de l´Església, C´an Deri, La Pista, Vinya i Carreró.

Totes aquestes colònies han esdevingut estables en el nombre d´individus gràcies a les esterilitzacions, d´aquesta manera hem evitat nous naixements que només provoquen el descontrol numèric i la consegüent problemàtica amb el veïnatge. Els alimentem amb pinso i aigua i regularment netegem l´entorn on viuen.
Aquestes actuacions s´han dut a terme gràcies a les aportacions dels socis de l´entitat, donacions, participació a les fires de Sant Antoni i 11 de Setembre de Arenys de Munt, loteria de Nadal, subvencions Generalitat de Catalunya i Ajuntament d´Arenys de Mar.

Comparteix